Kakelbond

Toneelvereniging Kakelbond

Kakelbond is een toneelvereniging in het kleine dorpje Ledeacker. Maar dat wil niet zeggen dat we ook kleine voorstellingen geven, Nee! in tegendeel zelfs. Om de optredens zo groot en mooi mogelijk te laten worden wordt er elke week gerepeteerd door de mensen die het leuk vinden om op het toneel te staan. Hierdoor hebben het publiek en de leden van de toneelvereniging veel plezier bij de voorstellingen.


Was het altijd al je droom om naar een voorstelling van de Kakelbond toneelvereniging te gaan? dan heb je geluk! Enkele keren per jaar worden er voorstellingen gegeven waar jij bij kan zijn. Om meer informatie over de eerst volgende voorstelling te krijgen kan je naar het kopje nieuws gaan boven in de taakbalk.

Bij onze toneelvereniging hebben we een toneelgroep voor volwassenen en een toneelgroep voor de jeugd. Beide geven fantastische voorstellingen waar iedereen van geniet.

Wil je zelf graag op het podium staan? dat kan natuurlijk ook bij ons. We hebben je er graag bij, jong of oud. Je kan je aanmelden via de contactpagina.